DAMA – Celostni vodnik za sodobno žensko

 Kdo smo ženske? Kakšne smo? In za koga? Dr. Veronika Podgoršek, avtorica uspešnice Ljubezen na terapiji, v priročniku Dama raziskuje načine, na katere se sodobna ženska spoprijema z ženskostjo in pričakovanimi vlogami. Zanimiva, poučna in nadvse koristna knjiga za ženske v vseh življenjskih obdobjih.

Več o knjigi

 

 

 

DAMA - Celostni vodnik za sodobno žensko

 

 

MOJE ŽIVLJENJE MOJA KNJIGA

 Gre za delovni zvezek, ki vabi, da se bolje spoznate in ugotovite, kakšni vzorci vas vodijo, nato pa na podlagi teh spoznanj opredelite svoje življenje in pričakovanja ter življenje – korak za korakom – spremenite na bolje.

Več o knjigi

 

 

 

MOJE ŽIVLJENJE MOJA KNJIGA

 

 

Ljubezen po ljubezni

Vse o razhajanju, pravnih postopkih, otrocih, sostarševanju in odnosu v končanem in novem partnerstvu.

Več o knjigi

 

 

 

ljubezen-po-ljubezni

 

 

LJUBEZEN NA TERAPIJI - Vodnik do srečnega partnerstva

Vodnik po ljubezni je knjiga za vse, ki želijo biti srečni – ali še srečnejši – v ljubezni, in pravzaprav obvezno čtivo za vse, ki se radi poglabljajo v globine svoje duše.

Več o knjigi

 

 

 

Ljubezen na terapiji

 

 

Nezvestoba in klinična praksa

Knjiga je namenjena psihoterapevtom, ki se srečujejo s primeri partnerske nezvestobe, pa tudi vseim laikom, ki želijo bolje razumeti sami sebe in svoj partnerski odnos.

Več o knjigi

 

 

Nezvestoba in klinična praksa

 

Nezvestoba

Sem avtorica prve knjige o nezvestobi v Sloveniji z istoimenskim naslovom »NEZVESTOBA«, v kateri podrobno opisujem tipe nezvestobe, vzroke zanjo, njene posledice in pot zdravljenja (individualno/medpartnersko).
Knjiga je namenjena tako nezvestim, prevaranim in tretjim osebam v odnosu, kot tudi osebam, ki želijo nezvestobo v svojem odnosu oz. zakonu preprečiti.

Več o knjigi

 

 

knjiga-nezvestoba-veronika-seles-